FitSlevy na tento týden (4. 4. 2022)

FitSlevy na tento týden (4. 4. 2022)

I tento týden jsme pro vás hledali to nejlepší a nejzdravější v českých e-shopech. Akcí je hodně, proto jsme se opravdu snažili najít ty nejkvalitnější produkty za výhodnou cenu. A že jich je 🙂 To je důkaz, že mít zdravý životní styl není drahé. Jen to chce vědět, kdy a co nakupovat.

Tento týden dominují zdravé potraviny doplňky stravy. Hledali jsme najmě v e-schopech Grizly a Prozdraví. A co jsme pro vás našli?

Co zdravé je ve slevě tento týden?

Čekankový sirup

Čekankový sirup je perfektní nízkokalorické dochucovadlo. Přirozená chuť, sladší než med. Je oblíbený pro vysoký obsah vlákniny. Najdete ho za 159 Kč na grizly.cz.

Nekton Losos se zeleninou

Nekton je známá a kvalitní značka rybích produktů. Losos se zeleninou je skvělé rychlé jídlo, pokud nemáte čas vařit nebo jdete na hory. Losos koupíte se 41% slevou na grizly.cz.

Myprotein BCAA 1000 g

Vyzkoušejte instantní aminokyseliny v poměru 2:1:1 pro růst a regeneraci svalové hmoty. Najdete je za 455 Kč na grizly.cz.

BIO Kokosový cukr 250 g

Kokosový cukr patří mezi novější sladidla sloužící jako náhrada za klasický bílý cukr. Jednou z nedocenitelných výhod je nízký glykemický index 35. Najdete ho za super cenu 58 Kč na prozdravi.cz

BIO Spirulina prášek 100 g

Spirulina je zelená superpotravina a obsahuje hodně antioxidantů. Je ideální do smoothies a kaší. Dodá jim krásnou modrou barvu. Obsahuje až 70 % bílkovin. Najdete ji za 98 Kč na prozdravi.cz.

Arašídové máslo s hořkou čokoládou 500g

Pokud chcete zdravé mlsání, toto ara´šídové máslo s kvalitní horkou čokoládou vás rozhodně potěší. Výborná chuť, velké balení a skvělá cena. Najdete za 98 Kč na prozdravi.cz.

Himalájská sůl růžová jemná 500 g

Růžová Himalájská sůl je jedinečná svým vyváženým obsahem přírodních minerálních látek. Dá se používat na dochucení jídla i pro koupel. Má jemnou chuť. Koupíte za super cenu 27 Kč na prozdravi.cz

Dýňový olej 250 ml

Dýňový olej je lisovaný za studena, díky tomu si zachovává maximální množství cenných živin. Kromě vitamínu C, E a B má skvělou chuť. Koupíte na prozdravi.cz za 168 Kč.

Organis Erythritol 500 g

Erythritol je sladidlo, které neobsahuje téměř žádné kalorie. Má nízký glykemický index a nemá vliv na hladinu inzulinu. Ideální jako náhrada pro pečení a vaření. Najdete na prozdravi.cz za 93 Kč.

Sens proteinové tyčinky se cvrčcí moukou

Pokud jste je chtěli vyzkoušet, teď je ideální šance. Inovativní proteinové tyčinky s cvrčcí moukou teď za výhodní cenu najdete na prozdravi.cz.

Ráda jím, miluji procházky v přírodě a ze sportu mé nejvíc baví plavání a pilates. No někdy jsou prostě dny, kdy mi chybí motivace a čas. Proto vymýšlím různé jednoduché recepty, cviky a inspirace, které mě trochu nakopnou. Svoje zkušenosti jsem chtěla sdílet a proto vznikli fitnápady.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *